Winkelcentrum Oosterboer in Meppel, nadert zijn voltooiing!

U wilt niet zomaar een doorsneehuis, u wilt een thuis. Het is onze missie om uw droomhuis vorm te geven.

Graag nodigen wij u uit tijdens de Beurs, met het IBEX concept (energie neutrale woning).

Vrijdag 10 maart 14.00 - 21.30 en zaterdag 11 maart 10.00 - 16.30 uur.

Smelt architecten heeft tevens een concept om u volledig te ontzorgen tijden het gehele traject, bij nieuwbouw komt meer kijken dan een kavel en een woning. Graag informeren wij u hierover.

Uitbreiding van een bestaande recreatiewoning tot een energieneutraal weekendverblijf in Doldersum.

We presenteren het IBEX-concept op De Beurs over Bouwen en Wonen! TT Hal Assen van 26 t/m 28 januari, geopend vanaf 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag vanaf 10.00 tot 17.00 uur. Graag zien we u bij onze stand 103-104 waar we u alles kunnen vertellen over energieneutraal bouwen en wonen.

We presenteren het IBEX- concept op de beurs Verbouw/Nieuwbouw XL Martiniplaza Groningen, gratis entree. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vrijdag 18 t/m zondag 20 november 2016 staan we op de Verbouw/Nieuwbouw XL beurs in Martiniplaza Groningen. Hierbij introduceren wij het IBEX- concept, aardbevingsveilig en energieneutraal wonen. Smelt Architecten is betrokken bij de innovatie en ontwikkeling van energie neutrale woningen met het IBEX- concept. Elk ontwerp van Smelt Architecten is toegespitst op de specifieke locatie en functioneel, conform de wensen van de opdrachtgever. Smelt Architecten werken volgens de hoge kwaliteitseisen van de BNA.

Maak kennis met iedere doordachte stap van het IBEX- concept in onze stand: B36.

Start verbouw winkelcentrum Oosterboer in Meppel.

Smelt Architecten B.N.A. Staan op de ondernemersfair 5 november Kazerne Havelte van 10.00 tot 17.00 uur. De architecten laten op deze dag zien wat zij zoal doen. Daarnaast geven de architecten vrijblijvend esthetisch advies aan bezoekers met kleine of grote verbouw- of nieuwbouwplannen. Tevens zullen de architecten en bouwkundigen je kunnen vertellen hoe zij vinden hoe de gebouwen in de toekomst eruit zullen zien met een vernieuwende methode gericht op het bouwen van huizen die daarmee volledig onafhankelijk zijn en voorzien in hun eigen energievoorziening. Dus kom langs en beleef architectuur en bouwen bij Smelt Architecten B.N.A.

Interessant artikel door Smelt Architecten van ditenergie.nl  Veel lees plezier!

(klik op de foto of op deze tekst om naar het artikel te gaan)

Eerste fase, uitbreiding parkeerterrein winkelcentrum Oosterboer. Als voorbereiding voor de start van de bouw voor de uitbreiding van de supermarkt.

I.v.m. de ontwikkeling van energie neutrale woningen zijn we in nauwe samenwerking met de T.U. Eindhoven, gestart met het testen van hout skelet wanden met super hoge isolatie waarde t.b.v deze woningen. We hopen met de testgegevens de ontwikkelde wanden te optimaliseren, zodanig dat we een maximale isolatie waarde genereren met een minimale dikte en daarnaast een zo'n economisch mogelijke productie mogelijk te maken. Verdere info volgt in september.

Vledder - Smelt Architecten en Ibex partners presenteren hun vernieuwend bouwconcept inde eerste glossy van Westerveld. Afgelopen vrijdag werd het nieuwe magazine "InWesterveld" feestelijk gelanceerd. Het magazine is in het leven geroepen door Alandra de Boer en Sandra Bos-Booij. Het 64 pagina's tellende magazine wordt huis aan huis verspreid in de gehele gemeente.

Vorige week rapport ontvangen van hogeschool Windesheim, inzake het door ons mede ontwikkeld energie neutraal woningbouw concept.

26-01-16

Vandaag een oplevering van een woonboerderij met bedrijfsruimte in Zuidveen.

Ontwerp en bouw van een energie neutrale woning in volle gang. De familie Klaver Dijkstra te Eesveen, kan binnenkort genieten van een goed geïsoleerde woning welke met minimale installatie en door het plaatsen van zonnepanelen wordt er voldoende energie opgewekt om de woning energie-neutraal te laten zijn. Er is geen gasaansluiting nodig.

Wij zijn deze dag vertegenwoordigd op de beurs van 10:00 tot 17:00 uur op de Bedrijven Contact Dag in het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 1 in Diever.

Het is een uitgelezen kans om u op de hoogte te brengen met de nieuwste ontwikkelingen over energie neutraal bouwen (IBEX-concept).

Wij maken unieke ontwerpen en dragen architectonische oplossingen aan, toegespitst op de locaties en met als belangrijkste rode draad in het gehele proces de rol van de opdrachtgever als toekomstige gebruiker. Het resultaat zijn functionele en energieneutrale ontwerpen, die economisch zoveel mogelijk omgaan met de natuurlijke energiebronnen en bijdragen aan een beter milieu voor het welzijn van haar naaste omgeving, gebruik maakt van natuurlijke energiebronnen.

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 7 november bij onze stand.

 

© 2016 Smelt Architecten B.N.A     |     Lemmer tel: 0514-533030     |     Vledder tel: 0521-383338