Smelt Architecten vormt een uitstekend startpunt voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar professionals welke hun (bedrijfs) huisvesting geregeld willen zien. Daarbij beschouwen wij kostenbewust ontwerpen, duurzaam bouwen en hergebruik van bestaande bouwvoorraad als onze belangrijkste uitgangspunten.

 

Smelt Architecten heeft vestigingen in Drenthe (Vledder) en Friesland (Lemmer).

Wij zijn al meer dan honderd jaar een vertrouwd adres als het gaat om het regelen van uw huisvesting. Ook partieel aanbesteden en bouwen, bouwcoördinatie, bouwbegeleiding en budgetbeheer zijn specialisaties. Daarbij wordt vanzelfsprekend duurzaam bouwen niet vergeten, zo zijn er de laatste jaren door ons diverse grote en kleine projecten ontworpen en uitgevoerd met verwarming- en koelsystemen middels bronnen met warmtepompen.

 

Wij zijn tevens aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten. Dit is een beroepsvereniging welke de kwaliteit van de aangesloten adviseurs bewaakt en nieuwe ontwikkelingen in de markt stimuleert. Het inschakelen van een BNA-architect heeft voor opdrachtgevers voordelen. In Nederland is de titel 'architect' wettelijk beschermd.

Smelt Architecten sluit zich aan bij de BNA richtlijnen, hoe het vak moet worden uitgeoefend. Onafhankelijkheid en deskundigheid staan daarbij centraal. Door lid te zijn van de BNA onderschrijven architecten de kwaliteitseisen en zijn ze verplicht zich daaraan te houden.

 

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig architect welke duurzaam bouwt en zicht heeft over de bouwkosten voor uw projecten in woning- en utiliteitsbouw, dan bent u bij

Smelt Architecten zeker aan het juiste adres!

 

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen!

¬© 2016 Smelt Architecten B.N.A     |     Lemmer tel: 0514-533030     |     Vledder tel: 0521-383338